Ring til os på Tlf: +45 31505013

Tilbage til webshop

Viking

60 cm

945,00 kr.

Bålfad fra Cook King som leveres i materialerne, råstål. Produktet måler 41 cm cm i højden, og 60, 70, 80, 100 cm i omkreds. Fire pit bålfad Viking leveres i rå stål.

Grillrist og låg medfølger ikke, men skal købes separat.

Størrelse
1
+
Tilføj til kurv

Fire pit Viking, er et lækkert bålfad til gårdspladsen, eller forhaven. Bålfadet består af en ildskål i stål og fire robuste ben, der er svejset sammen. Under ildskålen sidder en sølvfarvet bøjle, som giver en fin kontrast til bålfadet, samtidig med at den giver fadet et lækkert og anderledes look. 


Udover det flotte design, så har bøjlen også en funktionel virkning. Den gør det langt nemmere at flytte fadet fra det ene sted, til det andet. Både hvis der er aske i fadet, samt hvis det er tomt.


Fire pit Viking fadet kan også kombineres med andre produkter fra Cook King. Det kunne for eksempel være en Tripod og- eller en goulash bålgryde. Bålfadet er produceret i råstål og kan anvendes som en flytbar pejs, praktisk grill, varmekilde eller stilfuld lyskilde. 


FREMHÆVEDE FUNKTIONER

Bålfadet, bøjlen og de 3 føder som det står på, leveres i et stykke, hvilket gør det meget nemt at flytte rundt på, når det ikke er tændt. 


Traditionelt & unikt design

Ægte flammer

Konkave form

Kan kombineres med tripod og grillrister


MATERIALE OG FARVE

Fire pit Viking er produceret i 2 mm tykt råstål, som kan holde til de høje temperaturer der kommer ved at anvende fadet som åben pejs, grill mv. Da fadet er produceret i råstål, kan farven afvige lidt ift. billedet. Dette ændrer ikke ved funktioner og stabilitet. Ved levering kommer bålfadet med en coating som giver det et sort look. Det er denne farve man ser på billederne. 


Bålfadet vil ruste over tid. Specielt hvis det står ude. Dette er helt naturligt ved råstål og det er kun overfladerust som nemt kan fjernes med ståluld eller lignende, såfremt man ønsker det. Overfladerusten har ingen negativ indflydelse på bålfadets funktionalitet og stabilitet. Hvis man ikke vil have at det ruster kan man med fordel give det en omgang pejsemaling der kan holde til varmen. 


VARIANTER OG MULIGHEDER

Cook King, som har produceret fadet, kombinerer kvalitetsmaterialer med stilfulde designs. Det er dette som giver Viking bålfadet de praktiske og elegante egenskaber. Den konkave form på bålfadet forhindrer, at træ, der er brændt i den, sprænges rundt. Viking fås i størrelserne Ø60, Ø70, Ø80 og Ø100 cm, så der er en variant til de fleste.


Som tillæg kan fadet kombineres med andet tilbehør fra serien. Bl.a. grillrister og kogeplader til madlavning, samt du kan vælge mellem forskellige lågkonstruktioner for at afslutte udseendet.