Ring til os på Tlf: +45 31505013

Tilbage til webshop

Tunis

70 cm

776,25 kr.

Bålfad fra Cook King som leveres i materialerne, råstål. Produktet måler 20 cm cm i højden, og 60, 70, 80 cm i omkreds. Fire pit bålfad Tunis leveres i rå stål.

Størrelse
1
+
Tilføj til kurv

Fire pit Tunis, er et fladformet og meget kompakt bålfad. Det er ideelt til dem der lejlighedsvis har behov for at tænde op og med sine relative lave højde på 20 cm, så egner det sig særlig got i kombination med eksempelvis en loungesofa.


Bålfadet står på 3 ben som alle er svejset sammen med fadet. Det er derfor utrolig let at opbevare, når man ikke har behov for de hyggelige flammer.


Fire pit Tunis er håndlavet i tykt råstål, som kan holde til de høje temperaturer det opnår ved at blive anvendt som åben pejs, grill mv. Da fadet er produceret i råstål, kan farven afvige lidt ift. billedet. Dette er helt naturligt og ændrer ikke ved funktioner og stabilitet. 


FREMHÆVEDE EGENSKABER

Traditionelt & unikt design

2 mm råstål

Ægte flammer

Konkave form

Kan kombineres med tripod + grillrist


MATERIALE OG FARVE

Fire pit Tunis er produceret i 2 mm tykt råstål, som kan holde til de høje temperaturer der kommer ved at anvende fadet som åben pejs, grill mv. Da fadet er produceret i råstål, kan farven afvige lidt ift. billedet. Dette ændrer ikke ved funktioner og stabilitet. Ved levering kommer bålfadet med en coating som giver det et sort look. Det er denne farve man ser på billederne. 


Bålfadet vil ruste over tid. Specielt hvis det står ude. Dette er helt naturligt ved råstål og det er kun overfladerust som nemt kan fjernes med ståluld eller lignende, såfremt man ønsker det. Overfladerusten har ingen negativ indflydelse på bålfadets funktionalitet og stabilitet. Hvis man ikke vil have at det ruster kan man med fordel give det en omgang pejsemaling der kan holde til varmen.