Ring til os på Tlf: +45 31505013

Tilbage til webshop

SolarEdge 3Kw

0,00 kr.

SolarEdge 3 Kw Inverter

SolarEdge optimize Boxe 10 stk

Luxen Monocrystalline 300w 10 stk

Monterings sæt til eternit Tag 

20 m solcelle kabel

1
+
Tilføj til kurv


Følg din produktion på panelniveau

Med et SolarEdge system kan du naturligvis følge din produktion via internettet. Men modsat traditionelle solcelleanlæg kan du med et SolarEdge anlæg følge produktionen helt ned på panelniveau. Dette kan være interessant i forhold til at se, om alle paneler yder optimalt. Hvis et panel viser sig ikke at yde optimalt, kan du hurtigt sætte ind ved at få rengjort panelet, fældet/beskåret et skyggende træ, eller få udskiftet et svækket panel – ting, der er noget sværere at opdage med traditionelle solcelleanlæg.

Hvorfor vælge SolarEdge?

Med et solcelleanlæg fra SolarEdge er du sikret optimal ydelse på panelniveau.

SolarEdge Power Optimizer optimerer ydelsen fra solcellepanelerne ved hele tiden at lade hvert enkelt solcellepanel bidrage med den maksimale leverbare ydelse. Derved får skygger fra fx træer, ventilationshætter eller skorstene ikke den samme voldsomme negative effekt på det samlede anlægs produktion, som de vil gøre ved et traditionelt solcelleanlæg, hvor en hel streng påvirkes af skygger på et enkelt panel.
Trods panelproducenternes sortering af solcellepanelerne, således at de er så ens som muligt når de sendes fra fabrikken, vil der altid være små variationer i panelerne. Disse variationer får også mindre betydning med SolarEdge Power Optimizers på solcelleanlægget, så hvert enkelt panel også her bidrager med dets maksimale leverbare effekt, akkurat som ved skygger.

SolarEdge inverteren er specielt konstrueret til at arbejde sammen med power optimizerne, og en del af inverterens opgave varetages af solcelleanlæggets power optimizers.

Dette har gjort det muligt at lave en diskret og forholdsvis let inverter, som hverken fylder eller vejer meget. Det gør den nem at placere også ved større anlæg, hvor flere invertere skal placeres i umiddelbar nærhed, ligesom den også er let at håndtere for montøren, som skal installere den.

Fordele ved SolarEdge invertere og Power Optimizers

  • 12 års standardgaranti1 på invertere, kan udvides op til 25 år
  • 25 års standardgaranti1 på Power Optimizers
  • Adgang til internetbaseret monitoreringmed datavisning på panelniveau
  • Inverter: Diskret hvidt design, lav vægt, lille kabinet.

1: Garantien er en produktgaranti, som stilles af producenten. Dansk lov giver 2 års reklamationsret.
2: Kræver at inverteren tilsluttes fast internetforbindelse.


Har du spørgsmål ring eller skriv vi er klar til at hjælpe dig