Ring til os på Tlf: +45 31505013

Tilbage til webshop

Porto

80 cm

1.451,25 kr.

Bålfad fra Cook King som leveres i materialerne, råstål. Produktet måler 39 / 40 / 41 / 44 cm i højden, og 60, 70, 80, 100 cm i omkreds. Fire pit bålfad Porto leveres i sort.

Grillrist og låg medfølger ikke, men skal købes separat.

Størrelse
1
+
Tilføj til kurv

Fire pit Porto, er på flere måder et meget klassisk bålfad. Det står på 3 ben og det har den konkave form som gør at fadet holder på gløderne. Men dertil så har Porto også monteret en bøjle som gør fadet 10 cm i diameter større, samtidig med at den giver et lækkert look. 


Udover det flotte design, så har bøjlen også en funktionel virkning. Den gør det langt nemmere at flytte fadet fra det ene sted, til det andet. Både hvis der er ask i fadet, samt hvis det er tomt.


Bålfadet kan som med andre Cook King fade, kombineres med en Tripod og- eller en goulash bålgryde. Det er stål og kan anvendes som en flytbar pejs, praktisk grill, varmekilde eller stilfuld lyskilde. 


TEKNISKE DATA:

Porto 60:

Dybde på skål: 14,5 cm

Højde på bålfad uden ring: 35 cm

Højde på bålfad inkl. ring: 39 cm


Porto 70:

Dybde på skål: 16 cm

Højde på bålfad uden ring: 35 cm

Højde på bålfad inkl. ring: 39 cm


DET HELE I ET STYKKE

Bålfadet, bøjlen og de 3 føder som det står på, leveres i et stykke. Dette gør det meget nemt at flytte rundt på, når det ikke er tændt. 


Traditionelt & unikt design

Ægte flammer

Konkave form

Kan kombineres med tripod og grillrister


MATERIALE OG FARVE

Fire pit Porto er produceret i 2 mm tykt råstål, som kan holde til de høje temperaturer der kommer ved at anvende fadet som åben pejs, grill mv. Da fadet er produceret i råstål, kan farven afvige lidt ift. billedet. Dette ændrer ikke ved funktioner og stabilitet. Ved levering kommer bålfadet med en coating som giver det et sort look. Det er denne farve man ser på billederne. 


Bålfadet vil ruste over tid. Specielt hvis det står ude. Dette er helt naturligt ved råstål og det er kun overfladerust som nemt kan fjernes med ståluld eller lignende, såfremt man ønsker det. Overfladerusten har ingen negativ indflydelse på bålfadets funktionalitet og stabilitet. Hvis man ikke vil have at det ruster kan man med fordel give det en omgang pejsemaling der kan holde til varmen.