Ring til os på Tlf: +45 31505013

Tilbage til webshop

Palma

Fra 860,75 kr.

Bålfad fra Cook King som leveres i materialerne, råstål. Produktet måler 30 cm cm i højden, og 60, 70, 80  cm i omkreds. Fire pit bålfad Palma leveres i sort.

Grillrist og låg medfølger ikke, men skal købes separat

Størrelse
1
+
Tilføj til kurv

Fire pit Palma, er bålfad nærmest som man kender det. Det har 3 ben og den konkave form, som gør at gløderne ikke kommer udenfor fadet, når det er tændt. Palma er dog lidt anderledes end andre traditionelle bålfade. Med sinde 3 ben, som også fungerer som søjler der stikker en smule over fadets top, får man her et bålfad som udmærker sig, på sin helt egen måde.


Palma fire pit kan kombineres med en Tripod og- eller en goulash bålgryde og er produceret i råstål. Man kan anvende bålfadet på flere forskellige måder. Det kan bl.a. være som en flytbar pejs, eller en praktisk grill. Det kunne også være som en varmekilde eller blot en stilfuld lyskilde Palma mestrer alle muligheder. 


Bålfadet og de 3 føder/søjler, leveres i et stykke. Dette gør det meget nemt at flytte rundt på, når det ikke er tændt , hvilket også går det nememre at opbevare, uden bekymringen om, at dele skulle blive væk fra hinanden.


Fire pit Palma er produceret i tykt råstål. Det kan således holde til de høje temperaturer som kommer ved at anvende fadet som åben pejs, grill mv. 


Traditionelt & unikt design

Ægte flammer

Konkave form

Kan kombineres med tripod og grillrister


Cook King, som har produceret fadet, kombinerer kvalitetsmaterialer med stilfulde designs. Det er dette som giver Palma bplfadet de praktiske og elegante egenskaber. Den konkave form på bålfadet forhindrer, at træ, der er brændt i den, sprænges rundt. Palma fås i størrelserne Ø60, Ø70, Ø80 og Ø100 cm, så der er en variant til de fleste.


Som tillæg kan fadet kombineres med andet tilbehør fra serien. Bl.a. grillrister og kogeplader til madlavning, samt du kan vælge mellem forskellige lågkonstruktioner for at afslutte udseendet.