Ring til os på Tlf: +45 31505013

Tilbage til webshop

Montana

70 cm

1.755,00 kr.

Bålfad fra Cook King som leveres i materialerne, råstål. Produktet måler 45 cm i højden, og 60, 70 cm i omkreds. Fire pit bålfad Montana "Normal" leveres i rå stål.

Fås også i større model 

Størrelse
1
+
Tilføj til kurv

Fire pit Montana, er et alsidigt bålfad som kommer i to højder. Denne model er 45 cm samlet og besidder, udover det lækkert bålad også opbevaringsplads til brænde, under sig. Fadet står på 3 ben og har en form, som gør at gløderne ikke flyver udenfor fadet, når det er tændt. Montanas ben fungerer som 3 søjler, der er placeret på siden af fadet, hvilket gør det lidt større, men samtidig simpelt og moderne, at se på. Modellen fås i 60, 70, og 80 cm.


Højden på skålen i bålfadet er 14 cm. 


Montana bålfadet, er produceret i råstål og kan kombineres med en Tripod og- eller en goulash bålgryde. Dette gør det ideelt som et lækkert ildsted hvor man laver dejlig mad, når vejret er til at tænde op udenfor. Hvis ikke man ønsker at lave mad med Montana, så kan modellen også anvendes som en flytbar pejs, en varmekilde eller blot en stilfuld lyskilde.


Bålfadet og de 3 føder/søjler, leveres i et stykke. Dette gør det meget nemt at flytte rundt på, når det ikke er tændt , hvilket også går det nememre at opbevare, uden bekymringen om, at dele skulle blive væk fra hinanden.


Modellen fås også i 80 cm høj. Fire pit bålfad Montana - Høj 


FREMHÆVEDE EGENSKABER

Traditionelt & unikt design

Ægte flammer

Konkave form

Kan kombineres med tripod og grillrister


MATERIALE OG FARVE

Fire pit Montana er produceret i 2 mm tykt råstål, som kan holde til de høje temperaturer der kommer ved at anvende fadet som åben pejs, grill mv. Da fadet er produceret i råstål, kan farven afvige lidt ift. billedet. Dette ændrer ikke ved funktioner og stabilitet. Ved levering kommer bålfadet med en coating som giver det et sort look. Det er denne farve man ser på billederne. 


Bålfadet vil ruste over tid. Specielt hvis det står ude. Dette er helt naturligt ved råstål og det er kun overfladerust som nemt kan fjernes med ståluld eller lignende, såfremt man ønsker det. Overfladerusten har ingen negativ indflydelse på bålfadets funktionalitet og stabilitet. Hvis man ikke vil have at det ruster kan man med fordel give det en omgang pejsemaling der kan holde til varmen.