Ring til os på Tlf: +45 31505013

Tilbage til webshop

Cuba

Fra 1.282,50 kr.

Bålfad fra Cook King som leveres i materialerne, råstål. Produktet måler 30 cm cm i højden, og 70 cm cm i bredden og Fire pit bålfad Cuba leveres i sort.

Grillrist og låg medfølger ikke, men skal købes separat

Størrelse
1
+
Tilføj til kurv

Fire pit Cuba, er et anderledes bålfad som står på 4 sammenhængende ben. Designet på Cuba er ikke det traditionelle bålfad, men mere iøjnefaldende med sin spidse midte, der går ud i 4 hjørner. Bålfadet er produceret i 2 mm råstål og kan kombineres på flere måder. Man kan anvende fadet som en flytbar pejs, praktisk grill, varmekilde eller stilfuld lyskilde. Bålfadet og føder, leveres i et stykke. Dette gør det meget nemt at flytte rundt på, når det ikke er tændt og man skal ikke bekymre sig om at disse dele forsvinder fra hinanden.


Fire pit Cuba er produceret i tykt råstål, hvilket betyder at man kan opleve at farven på bålfadet afviger fra den, du ser på billederne. Det er naturligt og påvirker ikke funktionalitet, stabilitet og kvalitet. 


Traditionelt & unikt design

2 mm råstål

Ægte flammer

Konkave form

Kan kombineres med tripod og grillrister


Cook King, som har produceret fadet, kombinerer kvalitetsmaterialer med stilfulde designs. Det er dette som giver Cuba bplfadet de praktiske og elegante egenskaber. Den konkave form på bålfadet forhindrer, at træ, der er brændt i den, sprænges rundt. Cuba fås i 70x70 cm.


Som tillæg kan fadet kombineres med andet tilbehør fra serien. Bl.a. grillrister og kogeplader til madlavning, samt du kan vælge mellem forskellige lågkonstruktioner for at afslutte udseendet