Ring til os på Tlf: +45 31505013

Tilbage til webshop

Brasil

Fra 2.058,75 kr.

Bålfad fra Cook King som leveres i materialerne, råstål. Produktet måler 40 cm i højden, og 70 cm i bredden og Fire pit bålfad Brasil - Sort leveres i sort.

Fås også i andre farver:

Størrelse
1
+
Tilføj til kurv

Fire pit Brasil, er et bålfad som står på 4 sammenhængende ben. Designet på Brasil er lidt anderledes end det almindelige. Her får man et fad som har plads til en del brænde, liggende ovenpå hinanden, da fadet danner en slags skål til det.


Bålfadet er produceret i 2 mm råstål og kan kombineres på flere måder. Man kan anvende fadet som en flytbar pejs, praktisk grill, varmekilde eller stilfuld lyskilde. Bålfadet leveres, sammen med foden i et stykke. Det gør det meget nemt at flytte rundt på, når det ikke er tændt og man skal ikke bekymre sig om at disse dele forsvinder fra hinanden.


Fire pit Brasil er produceret i tykt råstål, hvilket betyder at man kan opleve at farven på bålfadet afviger fra den, du ser på billederne. Det er naturligt og påvirker ikke funktionalitet, stabilitet og kvalitet. 


Unikt design

2 mm råstål

Ægte flammer

Kan kombineres med tripod og grillrister


Cook King, som har produceret fadet, kombinerer kvalitetsmaterialer med stilfulde designs. Det er dette som giver Brasil bplfadet de praktiske og elegante egenskaber. Den konkave form på bålfadet forhindrer, at træ, der er brændt i den, sprænges rundt. Brasil fås i 70x70 cm.


Som tillæg kan fadet kombineres med andet tilbehør fra serien. Bl.a. grillrister og kogeplader til madlavning, samt du kan vælge mellem forskellige lågkonstruktioner for at afslutte udseendet.